Haute

Samenwerking

Samen Karel Klosse, een ervaren en enthousiaste collega, die gepokt en gemazeld is in de horeca, heeft Gerwin in het voorjaar van 2022 het label Haute opgezet. Een nieuwe samenwerkingsvorm waar horecabloed en meet- en leermeesterschap samenkomen. Hoe dat zo komt? Tja, je spreekt elkaar via je netwerk en het blijkt te klikken! Na de eerste gezamenlijke opdrachten, kijken Karel en Gerwin verder naar gaandeweg 'meer'. Op naar een mooi vervolg, waarbij de focus ligt horecaondernemingen die geloven dat hun medewerkers verschil maken.

Aanbod

Haute gáát voor de 'next level in hospitality'. Een ondernemer wil immers steeds een stapje verder bouwen, ook in de horeca. De gasten optimaal tevreden stellen, de juiste medewerkers daarvoor aantrekken én behouden, gedegen processen inrichten, meer resultaat maken etc. Vanuit Haute bieden wij een groeiend aanbod in drie stappen: 'Measure', 'Master' en 'Maintain'. Daarbij helpen wij de ondernemer op weg en gaat deze zelf succesvol verder.

Nieuwsgierig? Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en houd ons in de gaten, nu eerst via LinkedIn: karelklosse en gerwinjonker.